Veelgestelde vragen

Niet gevonden wat u zocht? Contacteer ons
Timing
Levert samenwerking echt tijdswinst op?

Wanneer voor een model van samenwerking wordt gekozen en in een bouwteam wordt gewerkt, zijn er heel wat voordelen voor alle partijen. In een klassiek model wordt er in een laatste fase naar de aannemer gestapt om de bouwplannen te laten uitvoeren.  Omdat in een bouwteamsamenwerking in een vroeg stadium alle partijen rond de tafel worden gebracht, brengt iedereen zijn/haar kennis bij. Het resultaat? Een efficiënte voorbereiding en een snelle doorlooptijd dat resulteert in tijdswinst. Maar ook een state-of-the-art gebouw dankzij de kennis van zowel architect, klant als aannemer die gebundeld en aangewend werd.

 

Bouwteam samenwerking timing winst

 

Timing
Hoe vaak is het aangeraden mijn dak te laten onderhouden?

Het is raadzaam om minstens één keer per jaar een controle en reiniging van uw dakoppervlak te laten uitvoeren of zelf uit te voeren. Wanneer uw bedrijfsgebouw gelegen is in een bosrijke omgeving, kan het nodig zijn om vaker een dakonderhoud te laten uitvoeren. Twijfelt u over de frequentie of heeft u andere vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met Service en Onderhoud. 

Timing
Hoe vaak moet ik mijn automatische schuifdeur laten onderhouden?

Een jaarlijks onderhoud volstaat om het risico op storingen en defecten te voorkomen.

Timing
Hoe vaak moet ik mijn gevel laten reinigen?

Hoe vaak je moet reinigen is afhankelijk van de ligging van uw gebouw bijv. de nabijheid van snelwegen of de oriëntatie naar de zon. Afhankelijk van diverse factoren is ofwel jaarlijks ofwel tweejaarlijks onderhoud raadzaam.  

Timing
Wat is de leveringstermijn na bestelling?

Na bestelling van de nodige materialen is ook de levertermijn gekend. We nemen vervolgens graag contact met u op voor het afspreken van levering en plaatsing.

Timing
Hoe lang gaat mijn dak mee?

Dit is afhankelijk van verschillende factoren:

  • Indien u jaarlijks een onderhoud laat uitvoeren
  • Type dakbedekking (PVC, roofing, EPDM)
  • Belasting (bijv. zonnepanelen)
  • Oriëntatie van uw bedrijfspand

Bij een jaarlijks onderhoud uitgevoerd door de Service techniekers van Mathieu Gijbels, ontvangt u een rapportage met de status van uw dak. Wij verwittigen u tijdig wanneer uw dakbedekking aan vervanging toe is. 

Timing
Wanneer is een dak versleten?

Kleine gebreken kunnen - indien tijdig gedetecteerd – snel en goed hersteld worden. Wanneer het materiaal van uw dakhuid geen (kleine) herstellingen meer toelaat, is dit een indicatie dat het materiaal volledig is uitgewerkt en uw dak zijn maximale levensduur heeft bereikt.

Vanessa petronciana onthaalmedewerkster bouwbedrijf mathieu gijbels limburg
Vanessa Petronciana
Onthaalmedewerkster
0032 89 819 100