Ook de ‘buitenkant’ van uw onderneming is belangrijk. Steeds meer bedrijven zijn zich hiervan bewust en kiezen daarom voor een gevelrenovatie. Het is een snelle en kostenefficiënte manier om uw bedrijfsgebouw opnieuw te laten stralen.

Waarom kiezen voor een gevelrenovatie?

  • Dankzij een gevelrenovatie wordt een gedateerd gebouw opnieuw een aantrekkelijk pand en kunt u er weer tegen voor de komende 10 jaar.
  • Kiest u bovendien voor een gevelbekleding met geïsoleerde panelen, dan wordt uw gevelrenovatie meteen ook een energiebesparende oplossing. De gevel is en blijft namelijk een van de belangrijkste vlakken voor warmteverlies.
  • In sommige gevallen is een gevelrenovatie ook gewoon pure noodzaak omdat er te veel littekens in de bestaande gevels zichtbaar zijn (bv. door bijkomende raamopeningen te creëren). We lossen dit dan op door er een nieuwe gevelbekleding voor te plaatsen.
  • Een gevelrenovatie kan een budgetvriendelijke manier zijn om uw bedrijfsgebouw een nieuw elan te geven. Uiteraard zijn er verschillende opties, in functie van uw budget.
  • Een bijkomend voordeel van een gevelrenovatie is de snelheid van de werken. Meestal kunt u gewoon actief blijven in het gebouw tijdens de renovatiewerken, zonder te veel hinder. 
David Leroy
Commercieel directeur
0032 89 819 100