Bouwen met De Voordenkers

Elke dag staan De Voordenkers op om bouwdromen waar te maken en bouwzorgen over te nemen. Dat doen we voor ambitieuze ondernemers die dromen van een bedrijfs- of kantoorgebouw waarin ze optimaal zaken kunnen doen, klanten kunnen ontvangen en hun medewerkers zich thuis voelen.

Er komen heel wat zaken kijken bij het realiseren van een bouwdroom. Dat brengt vaak veel zorgen met zich mee voor de ondernemer. Indien u kiest voor Mathieu Gijbels als bouwpartner, nemen wij al deze zorgen over en maken we plaats voor comfortkwaliteit en transparantie. Zodat u zich kan focussen op uw corebusiness

Geen

Bouwdromen realiseren zonder zorgen? Dat doen we het liefst in bouwteam!

De beste resultaten behalen zowel voor als tijdens de werken? Dat kan enkel wanneer de wensen en ideeën van de bouwheer, architect en bouwbedrijf samengebracht worden in een bouwteam. De architect vertaalt uw bouwdroom naar een ontwerpconcept. Wij vertalen het naar een uitvoerbaar en bereikbaar project. Samen met uw architect gaan we op zoek naar oplossingen en materialen die geheel conform uw budget en wensen zijn.

Elke partij van het bouwteam brengt zijn specifieke kennis en visie in het team. Op die manier kunnen we de invloed van bepaalde beslissingen tijdig inschatten en indien nodig bijsturen. Door u als bouwheer nauw te betrekken bij het bouwteam, behoudt u het overzicht en worden onaangename verrassingen tot een absoluut minimum beperkt. Het bouwteam is dus een manier van werken die voor u als bouwheer een volledige ontzorging biedt. 

Werken in 5 fases

Voorbereiding is key

Bouwen in bouwteam gebeurt in 5 fases, waarvan de eerste 3 fases bestaan uit voorbereiding. Namelijk de programmafase, voorontwerpfase en definitieve ontwerpfase. Door alles tot in de puntjes in kaart te brengen, vooraleer we bezig zijn op de werf zelf, zorgen we ervoor dat de werken zo optimaal mogelijk verlopen. En dat binnen de vooropgestelde timing, budget én met oog op kwaliteit

Uitgebreide voorbereiding, snelle uitvoering

Nadat alles in kaart is gebracht, kunnen we aan de slag om uw bouwdroom te realiseren. Dat gebeurt in de uitvoeringsfase. Omdat alles volledig is voorbereid, zal uw bouwdroom snel vorm krijgen en zullen onaangename verrassingen tot een uiterst minimum beperkt zijn. Na de oplevering stopt onze samenwerking niet, want in de laatste fase, de exploitatiefase, blijven we zorg dragen voor uw gebouw.

Hoe vroeger in het traject, hoe meer impact op de kosten 

Bij de start van het bouwteam hebben we 100% impact op de uitgaven. Hoe verder we evolueren in het project, hoe meer beslissingen we nemen. Maar we doen het wel telkens in volle transparantie voor klant en architect, zodat we het budget en planning, zoals overeengekomen, kunnen blijven respecteren

grafiek_met_fases_0.png

Deze ondernemers maakten al de keuze om in bouwteam hun bouwdroom te realiseren en doorliepen deze 5 fases al eens:

Ontdek hun verhaal hieronder!

Realiseer uw bouwdroom in bouwteam

Wilt u een uitgebreide voorbereiding en snelle uitvoering? Helemaal betrokken zijn bij uw bouwdroom, maar u toch kunnen focussen tijdens de werken op uw eigen business? Geen zorgen om de planning of budget? Dan is bouwen in bouwteam dé manier om uw bouwdroom te realiseren!

Wilt u ook bouwen zonder zorgen? Klik hier

David Leroy
Commercieel directeur
0032 89 819 100