Welkom in de wereld van Mathieu Gijbels

De drijvende kracht achter ons bedrijf zijn onze mensen, die wij beschrijven als De Voordenkers. Mensen die altijd een stap verder denken en de lat steeds hoger leggen. Mensen met de juiste kennis en een hart voor bouwen.

Onze waarden

In onze organisatie staan respect voor elkaar en teamgeest voorop. Pas wanneer onze mensen goed samenwerken, kunnen wij als bedrijf groeien. Daarom hebben wij een aantal fundamentele waarden gedefinieerd: respect - openheid - acceptatie - betrokkenheid - eerlijkheid - zelfevaluatie.

Zorgende organisatie

Ruimte creëren waar mensen goed en aangenaam kunnen werken, is een uitdaging die we voor onze klanten aangaan. Uiteraard willen we dat ook voor onze eigen mensen. Een aangename werksfeer creëer je niet met woorden alleen. Daarom organiseren we regelmatig activiteiten voor onze medewerkers. Naast onze traditionele congé-inzet in juli en december vinden er regelmatig andere leuke activiteiten plaats.

Een zorgende organisatie zijn, betekent ook zorgen voor de mensen die het minder goed hebben in onze maatschappij. Daarom steunen wij goede doelen zoals Een Hart voor Limburg en De Langste Tafel die wij een bijzonder warm hart toedragen. Ook onze eigen mensen doen hiervoor extra inspanningen dankzij Collega's voor kinderen. Dat is een initiatief van Een Hart voor Limburg waarbij De Voordenkers zelf de handen uit de mouwen steken en samen werken aan een goed doel.

Een hart voor limburg, mathieu gijbels , mvo, de voordenkers
Geen

Lerende organisatie

Blijven evolueren, steeds proberen om beter te doen, onszelf uitdagen om nog efficiënter te werken. Zo kunnen we onze mensen, De Voordenkers, het best omschrijven. Dat betekent als bedrijf ook investeren in opleidingen, cursussen en trainingen. Een engagement dat wij bij Mathieu Gijbels erg serieus nemen. Onze mensen volgen dan ook talloze opleidingen om ‘best-in-class’ te blijven.

We willen onze processen blijven verbeteren en sneller maken en onze organisatie nog performanter maken. Daarom hebben we een LEA®N traject opgestart waarbij al onze mensen een opleiding in LEA®N management krijgen.

50 jaar Mathieu Gijbels
The Factory Of Dreams

Corporate Social Responsability

Corporate Social Responsability oftewel ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’ is de laatste jaren een heus modewoord geworden. De betekenis van MVO - om als bedrijf écht iets terug te geven aan de maatschappij - is voor Mathieu Gijbels zeker geen hol begrip. Het maakt deel uit van ons DNA en is de norm voor onze manier van samenwerken en bedrijfsvoering.

Benieuwd hoe wij maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Ontdek het hier! 

Mathieu Gijbels - Een hart voor limburg
Geen

Bouw- of renovatieplannen?
Leg ze in de handen van De Voordenkers!

CONTACTEER ONS

Vanessa petronciana onthaalmedewerkster bouwbedrijf mathieu gijbels limburg
Vanessa Petronciana
Onthaalmedewerkster
0032 89 819 100