Uitgerust met de meest moderne apparatuur

Een goede aluminiumafdeling is enorm belangrijk in onze manier van bouwen. Daarom hebben wij sinds 1988 een eigen productie- en assemblageafdeling voor ramen, deuren en gevelbekleding opgericht. De productieafdeling van Gijmacon is sterk geautomatiseerd en uitgerust met de meest moderne apparatuur.  Het overgrote gedeelte van het aluminiumwerk voeren we in eigen huis uit. Ons aanbod gaat van de opmeting, over productie en plaatsing, tot het onderhoud van ramen en deuren. Dat betekent dat u als klant slechts 1 aanspreekpunt heeft en wij uw bouwproject intern onder collega’s voorbereiden en uitvoeren.

Gijmacon Aluminium, Mathieu Gijbels
Geen

Aanbod van ramen en deuren tot koepels en lichtstraten tot gevelbekleding.

Ramen en deuren

Uit ervaring weten wij welke profielen het meest gevraagd worden. We hebben ze dan ook in voorraad zodat de leveringstermijnen niet in het gedrang komen en wij steeds de juiste onderdelen ter beschikking hebben. Onze aluminium ramen en deuren zijn beschikbaar in alle mogelijke kleuren en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Indien gewenst, leveren we ze met inbraakwerend beslag en inbraakwerende beglazing. Voor buitenramen en -deuren maken wij steeds gebruik van een 3-kamersysteem. Ook automatische schuifdeuren behoren tot ons gamma.

Soprema, ramen en deuren, gijmacon aluminium
Geen
Mathieu Gijbels, Oudsbergen, bouwbedrijf, lichtstraat
Geen

 

Koepels en lichtstraten

Een bedrijfs- of kantoorgebouw bevat bijna altijd een koepel of een lichtstraat. Ook die worden door Gijmacon geplaatst. Ofwel leveren we ze met kokerprofielen als draagstructuur, ofwel worden ze op bestaande structuren gemonteerd. Voor industriële toepassingen is het gebruik van gebogen carbonietplaten mogelijk.

Gevelbekleding

Ook voor al uw gevels kunt u een beroep doen op de ervaring van Gijmacon: gordijngevels, geschroefde beglazing, gelijmde beglazing, structurele of semistructurele gevels, enz. Wij hebben de kennis in huis om ze te produceren en te plaatsen. Gevelbekledingen in alucobond, keramische bekledingen, kunststofplaten, zonnewerende lamellen, enz. Dit zijn allemaal producten die onze aluminiumafdeling vakkundig voor u kan plaatsen.

 

Ontdek meer.

Gova meubelen, lier, renovatie, mathieu gijbels, bouwbedrijf, gevelbekleding
Geen

Bouw - of renovatieplannen?

Leg ze in de handen van De Voordenkers!

Contacteer ons

David Leroy
Commercieel directeur
0032 89 819 100