Knip- en plooiwerk

Bij Gijmacon beschikken we over een eigen afdeling voor plooi- en knipwerk. Wij bieden onze diensten aan industriebouwers en installateurs. Door onze jarenlange ervaring en enthousiaste medewerkers weten wij perfect hoe we u het beste kunnen helpen. 

Flexibel

Onze voornaamste troef is onze flexibiliteit. Omdat wij snel en correct tegemoet willen komen aan de vragen van onze klanten zonder tijdverlies, hebben we permanent een grote voorraad platen in 90 verschillende kleuren in voorraad. Hierdoor gebeurt het hoogst uitzonderlijk dat wij de bestelling van een klant niet dadelijk kunnen uitvoeren. Integendeel, wij zijn zo georganiseerd dat wij op de meest diverse vragen direct een antwoord kunnen geven.

Ervaren

Vaak is een bedrijf dat snel en flexibel werkt vooral sterk in makkelijk plooi- en knipwerk. Dat vooroordeel spreken wij graag tegen. De jarenlange ervaring van onze medewerkers en ons uitgebreide machinepark laten ons toe om ook moeilijke vormen makkelijk te realiseren. Dat doen we steeds met de grootste nauwkeurigheid voor zowel kleine als grote bestellingen.

Geen
Plooiafdeling Mathieu Gijbels
Geen
Geen
debora suranno onthaalmedewerkster bouwbedrijf mathieu gijbels limburg
Debora Suranno
Onthaalmedewerkster
0032 89 819 100