Samenwerken

Zet uw werfhelm maar op. Want ook u bent lid van ons bouwteam. Bij Mathieu Gijbels is het bouwproces een wisselwerking tussen klant, aannemer, architect en bouwfirma. Zodat we in elk stadium kunnen bijsturen, en het project zo goed mogelijk aan uw wensen en noden kunnen aanpassen.

Volg hier onze werkwijze

Voordenken zit in ons bloed.

Onze mensen zijn 'Voordenkers'. Ze denken altijd een stap vooruit, kijken verder en leggen de lat hoger. Met kennis van zaken en een warm hart voor bouwen. De perfecte afwerking van uw droomgebouw begint al bij de nauwgezette voorbereiding van onze voordenkers. 

Herman Verwimp over de Voordenkers

Kim Clijsters

Onze bouwplanning begint bij u.

Nog vóór de eerste schets op papier staat, nemen wij al uw bouwzorgen van u over. 'Ontzorgen', noemen wij dat. En dat begint met aandachtig luisteren: wat zijn uw wensen? Waaraan moet uw gebouw voldoen om straks een heerlijke werkplek te zijn voor u en uw mensen? 

Bouwen is vertrouwen.

Wij bouwen met gebundelde krachten als 1 bouwteam: bouwheer, architect en aannemer delen kennis, ervaring en ideeën met elkaar. Geen lineair conflictmodel dus dat al snel uitmondt in getouwtrek. Onze gouden driehoek brengt in alle partijen het beste naar boven. 

Paul Borms

Mathieu Gijbels bouwt “ONS” met BIM

BIM: bouwen met een slim plan

Met BIM realiseren we uw bouwproject eerst virtueel. Conflicten komen dan aan het licht nog voor er 1 steen gelegd is. Zo verloopt het bouwproces zelf heel vlot en ontspannen. Want met BIM zijn architect, ingenieur, vakman én uzelf altijd up-to-date en 100% gerust

Onze baas heeft 312 persoonlijkheden.

Er hangt iets in de lucht bij Mathieu Gijbels. De chique managementterm kennen we er niet voor, wij spreken gewoon van oprechte betrokkenheid. Iedereen voelt zich verantwoordelijk voor het bedrijf. Mathieu Gijbels, dat zijn eigenlijk 312 topmanagers in 1 hecht team.  

Mathieu Gijbels bouwt “ONS” met BIM

Kinderdagverblijf Beau Fort

Wij zijn een lerende organisatie.

Om het voordenken goed te laten verlopen, is luisteren naar elkaar cruciaal. Van onderuit speuren we elke dag naar de kleinste oneffenheden in onze werking. Die pakken we meteen aan. Zo blijven we alsmaar kostenefficiënter worden en vooral: onze mensen voelen dat er geluisterd wordt naar hen. 

Manifesto

Hoe wij een top bouwervaring zien

David Leroy
Commercieel directeur
0032 89 819 100