Mathieu Gijbels wil haar steentje bijdragen in de strijd tegen kanker en neemt deel aan Levensloop Genk!

Op zaterdag 14 en  zondag 15 oktober 2017 vindt Levensloop Genk plaats. Levensloop is een feestelijk evenement voor alle leeftijden. Het is een 24 uur durende wandel-of loopestafette om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. De 24 uren symboliseren het voortdurend gevecht van patiënten oftewel ‘vechters’ en hun omgeving.

 

Samen met Motion To Balance engageren we ons om 24 uur in beweging te blijven om zo Stichting Tegen Kanker te steunen en vechters een hart onder de riem te steken. Want helaas komen velen onder ons direct of indirect in aanraking met kanker. Daarom wandelen of lopen we mee tijdens Levensloop in Genk. Het is een kleine moeite, die een grote impact heeft.

 

Voordenker Bart Elens Levensloop Genk
Geen
Levensloop Genk 2017 De Voordenkers Mathieu Gijbels
Geen

Met heel wat inschrijvingen om mee te lopen en mee te wandelen en een gezellige sfeer ter plekke was het een geslaagd event! Alle Voordenkers die inschreven betaalden zelf hun inschrijvingsgeld  van €10. Mathieu Gijbels verdubbelde dit bedrag voor al haar medewerkers die inschreven. Samen met vrije giften van collega's verzamelden we €1.200 om over te maken aan Stichting tegen Kanker! Trots op onze Voordenkers met een warm hart!

De Voordenkers Levensloop 2017
Geen
Levensloop 2017 Mathieu Gijbels Motion To Balance Genk
Groen