Vrijdag 29 november waren De Voordenkers hard aan het werk tvv Een Hart voor Limburg. We verwerkten 600kg Granola, die door chef-kok Peppe Giacomazza werd samengesteld met de ingrediënten van Allnuts, in 2.000 Gijbels Granola verpakkingen.

Peppe was ook aanwezig om live in de Gijbels Granola pop-up kitchen de lekkere granola te maken en dresseren, hiervan konden de KeiSolidaire genieten als powerboost tijdens de werken. Nadat alle pakketjes verpakt waren, kon de verkoop starten. In minder dan een dikke maand waren we uitverkocht. 

Maandag 20 januari volgde het officiële moment: de cheque van maar liefst €16.000 werd overhandigd in aanwezigheid van voorzitter van Een Hart voor Limburg, Bart Van Der Meersch, coördinator EHVL Kristie Deckers, chef-kok Peppe Giacomazza en bedrijfsleider bij Allnuts, Alco Kappé, Marketing Manager bij Mathieu Gijbels Loriana Allegrezza en Marketeer Ethelle Weltjens. 

chefkok Peppe Giacomazza maakt Gijbels Granola
Bekijke de aftermovie hier

Herman Verwimp, Marketing en HR-directeur van Mathieu Gijbels: “Alle pakjes zijn zo goed als volledig uitverkocht. We hebben zelf het bedrag naar boven afgerond. Dat betekent dat we een cheque van 16.000 euro kunnen overhandigen aan Een Hart voor Limburg.”

Team

“We hebben er als bedrijf ook bij gewonnen”, zegt Gijbels. “Je kan bijna geen betere teambuilding bedenken. We hebben al meermaals een teambuilding georganiseerd, maar deze zal onze mensen toch het meest bijblijven. Bovendien houden ze er een warm gevoel aan over. Onder meer omdat ze op die manier bijdragen aan een goed doel. Ik hoop dat we met dit project ook andere bedrijven kunnen inspireren om een gelijkaardige actie te organiseren. Ook Peppe zijn we dankbaar. Hij heeft zich belangeloos ingezet en zorgde door zijn medewerking voor stevige marketingpower.”

Een Limburgse granola, samengesteld door een Limburgse chef-kok en een Limburgse producent en ingepakt en verkocht door een Limburgs aannemersbedrijf, dat ging niet ongezien aan de pers voorbij.

peppe giacomazza limburgse chef kok en mathieu gijbels zamelen geld in voor een hart voor limburg
Geen

Waar granola haar oorsprong kent is niet duidelijk. Topchef Peppe Giacomazza heeft alleszins een samenstelling uitgewerkt met een sterk Italiaanse toets. Dat doet hij op vraag van bouwbedrijf Gijbels dat voor de gelegenheid de pop-up Gijbels Granola in het leven riep met als doel een flinke duit in het zakje te doen voor EHvL. 

Lees het volledige artikel in Het Belang van Limburg.

Maar liefst 2.000 pakketten met granola hebben ‘De Voordenkers’ van bouwbedrijf Mathieu Gijbels uit Oudsbergen vrijdag samengesteld. Het lekkers naar een recept van chef-kok Peppe Giacomazza (La Botte) zal verkocht worden ten voordele van Een Hart voor Limburg. Het is al voor de zevende keer dat de medewerkers van Mathieu Gijbels hun beste beentje voorzetten in de actie KeiSolidair.

Lees het volledige artikel in Made In Limburg.

peppe giacomazza limburgse chef kok en mathieu gijbels zamelen geld in voor een hart voor limburg
Geen
peppe giacomazza limburgse chef kok en mathieu gijbels zamelen geld in voor een hart voor limburg
Geen

16.000 euro is het bedrag dat zo’n tachtig medewerkers van bouwbedrijf Mathieu Gijbels konden inzamelen door de verkoop van zakjes granola van Allnuts uit Herk-de-Stad. De opbrengst gaat integraal naar Een Hart voor Limburg.

Lees het volledige artikel in Het Belang van Limburg.

herman verwimp marketing en hr directeur bij mathieu gijbels
Waarom Mathieu Gijbels zich inzet voor EHVL?
Ontdek het hier.
debora suranno onthaalmedewerkster bouwbedrijf mathieu gijbels limburg
Debora Suranno
Onthaalmedewerkster
0032 89 819 100