Mathieu Gijbels is HR-ambassadeur 2018


Herman Verwimp (HRM) ontving in de Ghelamco Arena in Gent de prijs uit handen van Mevrouw Marcia De Wachter, die er de eregaste was. Het netwerk­evenement voor de HR-professional was aan zijn dertiende editie toe.

Het HR-gala wil aan het vakgebied van Human Resources Management of personeelsbeleid extra visibiliteit geven. Het evenement verleent al acht jaar een ambassadeursopdracht aan een bedrijf of persoon die als ‘best practice’ kan aanzien worden op het vlak van HR. Verdienste, waarde en uitstraling voor het vakgebied staan centraal bij de keuze van de ambassadeur.

Gedelegeerd bestuurder van het Verbond voor Belgische Ondernemingen (VBO) Pieter Timmermans is voorzitter van de jury. “Mathieu Gijbels maakte een bijzondere indruk met een sterke bedrijfscultuur, mee gestimuleerd en gedragen door zijn CEO Mathi Gijbels.  Met hun aanpak slagen ze er in om erg goed voeling te houden met hun mensen, hun wensen, plannen, ambities, hun zorgen op het werk en in het leven, en bouwen ze een vertrouwensband uit die erg sterk kan worden. Een erg sterk punt in een sector waarin de krapte op de arbeidsmarkt groot is, is een hoge anciënniteit erg belangrijk. Koppel hieraan hun sterke maatschappelijke verankering en je krijgt stevige fundamenten voor een mooie toekomst.

Mathieu Gijbels, met Herman Verwimp, Chantal Vanaken, Ingrid Swinnen, Madeleine Paredis en Ine Vandercappellen wordt een jaar lang het HR-boegbeeld en mag zich toevoegen aan een rij inspirerende voorgangers:

Volvo Cars Europe (2006)
Colruyt (2007)
Vandemoortele (2008)
Daikin Europe (2009)
VDAB met Fons Leroy (2010)
Schoenen Torfs (2011)
Janssen Pharmaceutica (2012)
Zorgbedrijf Antwerpen (2013)
Audi Brussel (2014)
Durabrik Group (2015)
Boss Paints (2016)
MediaMarkt België (2017)

Herman Verwimp, Marketing en HR directeur bij Mathieu Gijbels, is dankbaar: “Het klant- en mensgerichte DNA van Mathieu Gijbels zat er van bij de oprichting van het bedrijf in. Maar de manier hoe onze HR-afdeling steeds volle aandacht blijft geven aan onze mensen en er voor zorgt dat ze alle mogelijke aandacht krijgen, verankert dat DNA nog veel dieper. Chantal, Ingrid, Madeleine, en sinds vorige week ook Ine, doen een super job. Deze waardering is er eentje voor het grote werk dat dagelijks in alle stilte verzet wordt. Daar kan je alleen heel erg dankbaar voor zijn.”

Mede-organisator Rony Hoebeke keek bijzonder tevreden terug op deze editie. De organisatie heeft met haar nieuwe structuur, waarin Antwerp Management School - Jobat Media - VBO en Goosebumps de ruggegraat vormen, onmiddellijk het elan gevonden op weg naar een mooie, verdere toekomst.  Het event met als thuisbasis de Ghelamco Arena in Gent was 10 jaar op rij uitverkocht. Maar waar hij opnieuw het meest plezier aan heeft beleefd waren de 4 fantastische eindlaureaten, stuk voor stuk ambassadeurs voor het vakgebied. Naast onze winnaars waren Atlas Copco -  Bel & BO en Verstraete IML  prachtige challengers in de eindronde, met een HR-beleid om trots op te zijn.”

In de pers:

de-standaard.pngHet HR-team van Mathieu Gijbels, gespecialiseerd in bedrijfs- en kantoorbouw, werd verkozen tot HR-ambassadeur 2018. Een eretitel die het een jaar lang mag dragen.
Lees het volledige artikel hier.

 

 

jobat-logo.pngHet netwerkevenement HR-Gala verleent al dertien jaar een ambassadeursopdracht aan een bedrijf of persoon die als HR-referentie kan worden aanzien.
                                            Lees het volledige artikel hier.

 

wiskeys-logo.pngMedewerkers zijn belangrijk, klanten zijn belangrijk. Bij bouwbedrijf Mathieu Gijbels brachten ze beide speerpunten van de organisatie bij elkaar onder het concept ‘De Voordenkers’.
                                           Lees het volledige artikel hier.

 

logo_made_in_limburg.pngTotaal onverwacht, maar heel erg gewaardeerd: zo reageerde Herman Verwimp van het Limburgse bouwbedrijf Mathieu Gijbels op de toekenning van de nationale prijs HR-ambassadeur 2018.
Lees het volledige artikel hier.

 

logos-mio.png Herman Verwimp ontving in de Ghelamco Arena in Gent de prijs uit handen van Mevrouw Marcia De Wachter, die er de eregaste was.
Lees het volledige artikel hier.

 

 

Geen
Geen
Geen
Geen
Geen
Geen
Geen
Geen
Geen