Van plannen en opbouw tot Service en Onderhoud

Uw bedrijfsgebouw in topconditie houden? Het kan! Ons Service en Onderhoud team zorgt ervoor. Want een regelmatig onderhoud werkt preventief en verlengt de levensduur van uw gebouw. Zo kan u langer genieten van uw investering, beschikt u over een feilloos visitekaartje voor uw klanten en een inspirerende werkplek voor uw medewerkers. Betrouwbaarheid, daar draait het om. Door preventief onderhoud kunt u vertrouwen dat uw bedrijfsgebouw op en top blijft. Ook het oplossen van schade en mankementen draagt bij hieraan. Een stuk raam, een defect toilet, een klemmende deur... Ze storen de sfeer en het comfort op de werkvloer. Deze storende elementen wilt u zo snel mogelijk van de baan. Terecht. U kan rekenen op een snelle aanpak wanneer u vertrouwt op onze diensten. U ontzorgen, dat is onze missie. 

Geen

Het Service en Onderhoud team van Mathieu Gijbels

Uw bedrijfsgebouw dient perfect in orde te zijn zowel voor uw medewerkers die er iedere dag werken als voor de bezoekers die zich in het gebouw bevinden.  Onze Service- en Onderhoudsdienst zorgt ervoor, van periodiek onderhoud tot de herstelling van het kleinste mankement. Mathieu Gijbels is uw eerste lijn. Graag zelfs. Eén contact voor al uw (nood)herstellingen, renovaties en onderhoudsbehoeften om uw bedrijf in topvorm te houden. Met Service & Onderhoud streven we naar een 'lifetime relationship'. 

Maak een afspraak met het team.

Welke Service- en Onderhoudopties zijn er?

Of u nu nood heeft aan Service (klusjesdienst en schadegevallen) of Onderhoud, ons team staat voor u klaar. 

Geen

Klusjesdienst 

Hier kunt u als bedrijf op rekenen voor het repareren van uw (automatische) poorten, (automatische schuif)deuren, sanitair, elektriciteit, sloten, rioleringswerken, glas- en dakwerken, schrijnwerk, wegeniswerk, binnen- en buitenafwerking en vloer-/tegelwerken. De oplossing is slechts 1 telefoontje verwijderd. 

Ontdek onze klusjesdienst.

Schade

Wij helpen u uit de nood zowel bij grote schade die dringend moet opgelost worden als bij minder grote mankementen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat de dagelijkse werking van uw bedrijf in gedrang zal komen.

Ontdek wat wij voor u kunnen doen bij schade.

Geen
Geen

Onderhoudscontracten

U wilt problemen voor zijn. Terecht. Een onderhoudscontract is de oplossing. Er kunnen onderhoudscontracten worden afgesloten voor allerhande zaken, van het onderhoud van poorten en automatische deuren, tot airco installaties en verwarming. Op deze manier komen wij geregeld op afgesproken tijd langs om uw bedrijfsgebouw te onderhouden

Ontdek al onze onderhoudscontracten.

Waarom uw bedrijfsgebouw laten onderhouden door Mathieu Gijbels?

Ontdek het hieronder.

  • Uitstekend in nazorg en service op maat
  • Snelle doorlooptijd en reactietijd gegarandeerd
  • Altijd bereikbaar:  7 op 7, 24/24
  • Bij noodgevallen zijn we binnen enkele uren ter plaatse
  • 1 vast aanspreekpunt voor afspraken, bestekken, uitvoering en facturatie. Eenvoudig, toch? 
  • Onze all-round techniekers gaan elke dag aan de slag in heel België, Zuid-Nederland en Nordrhein-Westfalen
Geen
Geen

Neem contact op met onze Manager service en onderhoud Jimmy Mebis

CONTACTEREN