De Gijbels Group is actief in bouw en projectontwikkeling. Onze bouwactiviteiten staan bekend onder de naam Mathieu Gijbels, maar bevatten ook 3 productieafdelingen. Gijmacon Aluminium Constructies is ons atelier waarin we ramen, deuren en gevels produceren. Gijmacon bestaat uit 2 ateliers: ons staalatelier in Ellikom (Meeuwen-Gruitrode) en ons Plooi- en Knipatelier

Daarnaast participeert de Gijbels Group in projectontwikkelaar Futurn, gespecialiseerd in het herbestemmen van bestaande bedrijfsgebouwen en bedrijfsverzamelpanden, en sedert 2017 ook in DWNTWN (spreek uit Downtown) dat gespecialiseerd is in binnenstedelijke projectontwikkeling.

Nv Mathieu Gijbels, Gijmacon Aliuminium Constructies en Gijmacon zorgen met 320 medewerkers samen voor een totale omzet voor de Gijbels Group van meer dan 80 miljoen euro.

Geïntegreerd bedrijf met eigen productieafdelingen

Als bouwgroep beheersen wij het volledige bouwproces zelf: van de studie, funderingswerken, montage, afwerking tot en met het onderhoud van uw gebouw. Zo kunnen wij snel en kostenefficiënt inspelen op uw bouwnoden.

Strategie

Onze strategie bestaat erin een levenslange relatie met onze klanten op te bouwen. Daarom bieden wij een totaalpakket van bouwkundige diensten aan, gaande van vastgoedadvies, nieuwbouw, service en onderhoud tot en met renovatie. Wij zien een project niet als een eenmalig gebeuren, maar wel als een kans om het vertrouwen van u als klant in de praktijk te bevestigen. Wij zorgen ervoor dat kleine puntjes bij afloop van een werf ook snel en goed aangepakt worden.

2022_organigram_mathieu_gijbels_1.png

organigram Mathieu Gijbels nv

Vanessa petronciana onthaalmedewerkster bouwbedrijf mathieu gijbels limburg
Vanessa Petronciana
Onthaalmedewerkster
0032 89 819 100