Voor een optimale indeling

De gevel van uw bedrijfsgebouw ziet er verzorgd en eigentijds uit? Prima! Maar hoe zit het binnen de muren van uw gebouw? Met een interne renovatie kunt u de functionaliteit van uw bedrijfsgebouw naar een hoger niveau tillen. Als de muren en de indeling van de ruimtes de workflow belemmeren, is het tijd om in te grijpen. Het komt er dan op aan om de indeling en workflow optimaal op elkaar af te stemmen. Bij een interne renovatie bekijken we samen met u wat de optimale indeling kan zijn van de verschillende ruimtes. Met interne aanpassingen wint u al heel wat aan efficiëntie.

Verberckmoes, meubelen, riemst, renovatie, mathieu gijbels
Geen

Voordelen van interne verbouwing:

Meer openheid...

Een herindeling van de ruimtes heeft een positieve invloed op de productiviteit en creativiteit van de mensen die er werken. Waarom zou u alles strikt afscheiden met muren? Vandaag mogen arbeiders en bedienden, kaderleden, administratieve krachten en het salesteam best zien waarmee iedereen bezig is. Dat leidt sowieso ook tot meer openheid en meer interne contacten. Toch mogen we ook niet blind zijn voor de nadelen van landschapskantoren zoals gebrek aan privacy en lawaaioverlast.

Met onze eigen afwerkings- en gyprocploegen hebben wij een ruime expertise in huis op vlak van interne verbouwingen. Zo staan wij u deskundig bij om de juiste keuze te maken.

Aralea, Brasschaat, maatwerkbedrijf, Mathieu Gijbels, Opglabbeek, Oudsbergen, nieuwbouw
Geen

Bouw- of renovatieplannen?

Leg ze in de handen van De Voordenkers!

Contacteer ons

David Leroy
Commercieel directeur
0032 89 819 100