Vernieuwde Volvo garage opent deuren voor Autosalon 2018

De uitbreidings- en renovatiewerken bij Volvo De Keulenaer in Beveren worden deze maand afgerond. Sinds afgelopen weekend is de volledig vernieuwde showroom open voor het publiek, niet toevallig valt de heropening samen met de start van het autosalon. “De hele maand januari ontvangen we onze klanten met open armen in onze vernieuwde garage én met saloncondities. Het is hier dubbel feest” zo klinkt het bij een tevreden zaakvoerder Steven De Keulenaer.

Juiste planning en afspraken

“Volvo De Keulenaer breidt uit voor uw rijplezier”. Met deze slogan werden de werkzaamheden bij het familiebedrijf in Beveren aangekondigd. Vorig najaar gingen de bouwwerken van start en werd de volledige showroom onder handen genomen en de werkplaats gerenoveerd. “We zijn gedurende de werkzaamheden altijd open gebleven voor onze klanten. Niemand stond aan een gesloten deur” vertelt zaakvoerder Steven De Keulenaer. “Geen evidentie maar mits de juiste planning en afspraken, ging het probleemloos!”

Geen
Geen

Aannemersbedrijf Mathieu Gijbels zorgde voor de realisatie. “We zijn trots op de samenwerking en op het resultaat. De start van het autosalon halen, was duidelijk de doelstelling. Dat is een strakke deadline maar we hebben er alles aan gedaan om dit te kunnen halen. Dat onze klant ook tevreden is, maakt het helemaal compleet”, aldus Dave Beuten, CEO van Mathieu Gijbels. Of het niet moeilijk is te (ver)bouwen als de garage open blijft? “We zien dat vaker dat de zaak draaiende blijft tijdens werkzaamheden. Ook hier wisten we vanaf het begin dat Volvo De Keulenaer beschikbaar wilde blijven voor haar klanten. Dan hou je hier rekening mee in de planning en aanpak.” Voor het ontwerp van de nieuwe garage, rekende De Keulenaer op Orens Van Grimbergen architecten uit Kapellen.

Bekijk hier de vorderingen van het project.

Geen