Sint-Niklaas – De afgelopen maanden konden de mensen die langs de Heidebaan in Sint-Niklaas reden, het nieuwe autobedrijf van Fiat Garage De Maeyer zien ontpoppen. De vorige locatie werd stilaan te klein en de mobiliteit in de buurt was niet meer optimaal. Daarom ging Garage De Maeyer op zoek naar een nieuwe locatie die na lang zoeken, 3 kilometer verderop, gevonden werd. De bouwwerken voor de splinternieuwe garage van 1500m² lagen in handen van bouwbedrijf Mathieu Gijbels, naar een ontwerp van Archiburo Van Royen J. Vandaag, 9 november, opent Garage De Maeyer officieel de deuren van de nieuwe garage.

nieuwbouw fiat garage de maeyer sint niklaas mathieu gijbels
Geen

Servicegarantie

Fiat Garage De Maeyer is bijna 60 jaar een gevestigde waarde in Sint-Niklaas. De familie De Maeyer is al 3 generaties lang actief in de autosector. Het bedrijf beschikt daardoor over een sterke knowhow en een gedisciplineerd team. Door deze sterke combinatie kende Garage De Maeyer de afgelopen jaren een mooie groei. “Dat hebben we te danken aan ons team dat zich dag na dag opnieuw inzet, maar uiteraard ook aan onze enthousiaste klanten” vertelt Jacques De Maeyer, bestuurder van Garage De Maeyer. “Onze showroom en werkplaats werden stilaan te klein en ook de mobiliteit in de buurt werd steeds slechter. We willen onze klanten de beste service blijven garanderen, daarom opteerden we om een grotere, moderne garage te bouwen.

We kozen er bewust voor om dichtbij onze vorige locatie in Sint-Niklaas te blijven.” We zullen heel wat ruimer zitten wat aangenaam werken is voor onze mensen maar we willen ons familiale karakter niet verliezen. Daarom kozen we ervoor om geen standaard garage te bouwen. Met onze gezellige bar, afleverruimte en binnentuin willen we zowel onze klanten als ons personeel van de gezellige Italiaanse sfeer laten genieten. Sluit Jacques De Maeyer af.

garage de maeyer sint niklaas fiat auto nieuwbouw
Geen

Volledige ontzorging, ook tijdens de coronacrisis

Niemand heeft gemerkt dat Garage De Maeyer bezig was aan een nieuwe vestiging, want tijdens de bouwwerken kon iedereen terecht bij de huidige garage in de Raapstraat in Sint-Niklaas. Bouwbedrijf Mathieu Gijbels nam het project in handen. “We zorgden ervoor dat het team van Garage De Maeyer volledig ontzorgd werd. Terwijl zij zich focusten op hun huidige business in de Raapstraat, leidden we alles in goede banen om hun bouwdroom te bouwen en af te werken naar de hoogste kwaliteitsnormen.” Vertelt Johan Vandegaer, bouwadviseur bij Mathieu Gijbels.

“Door het snel nemen van de juiste maatregelen, konden we ook tijdens de eerste corona lockdown steeds blijven doorwerken. Hierdoor zorgden we ervoor dat de deadline die de klant had opgelegd, ook gehaald werd. Zo huurden we voor onze werfmedewerkers tijdens de eerste lockdown instant extra wagens zodat al onze medewerkers veilig en alleen naar de werven konden komen. We zorgden er ook voor dat iedereen, ten allen tijden, onder veilige omstandigheden kon verder werken. Waardoor onze klant zich geen zorgen moest maken over mogelijke vertraging van het bouwproject ” Sluit Johan trots af. En trots mag de firma Mathieu Gijbels zeker zijn. Jacques en Karolien wensen in het bijzonder het harde werk van de projectleider Steven Renaer te benadrukken. “In deze ongewone en moeilijke tijden heeft hij alles op alles gezet om de deadline en de kwaliteitsnorm te garanderen.”

Bouw- of renovatieplannen?
Leg ze in de handen van De Voordenkers!

Contacteer ons.