SCHOEFFAERTS Afwerking & Interieur investeert in nieuwbouw
Business Park Dorpsveld II in Diepenbeek wordt nieuwe thuis

 

De grond- en montagewerken zijn volop bezig op het nieuwe Business Park “Dorpsveld II” in Diepenbeek. Na het zomerverlof 2017 is de start gemaakt. Hier zal Afwerkings – en Interieur specialist Schoeffaerts zich vestigen in een volledig nieuw gebouw dat voldoende plaats biedt voor een uitgebreide showroom met kantoren. Het gaat om een totale investering van zo’n 5,5 miljoen euro die zaakvoerder Ronny Schoeffaerts voorziet.

 

Ga naar de projectenpagina om meer te weten over dit nieuwbouwproject, over de voortgang van de werkzaamheden en om de livebeelden van onze werfcamera ter plekke te bekijken!

Schoeffaerts Afwerking en Interieur Mathieu Gijbels
Geen
Schoeffaerts Interieur & Afwerking Mathieu Gijbels
Geen

Tot op heden is deze interieurspecialist gevestigd in de Duifhuisweg in Diepenbeek. Maar het pand werd te klein. Zaakvoerder Ronny Schoeffaerts legt uit: “We  zijn niet enkel gespecialiseerd in pleister-, gyproc- en schilderwerken. We zijn eveneens hoofdverdeler van 2 topmerken van deuren, nl. Brems en Anyway Doors én we bieden daarnaast een uitgebreid gamma van parketvloeren aan. Om zo veel mogelijk van onze collectie parket en binnendeuren te tonen aan onze klanten, hadden we dringend nood aan extra ruimte. Veel extra ruimte. Die zal er met het nieuwe gebouw komen!”

Voor het ontwerp van het nieuwe gebouw bracht Ronny Schoeffaerts zijn eigen inspiratie samen met de know-how van Block Office Architecten in samenwerking met Ontwerpbureau Plan-B. Met beide partners werkte Ronny in het verleden al samen. “Met Bert Casters van Ontwerpbureau Plan-B werk ik al jaren samen, ook voor de huidige showroom rekende ik al op zijn expertise. We krijgen over deze showroom tot op de dag van vandaag nog regelmatig complimenten van bezoekers. Voor ons was het logisch dat we hem betrokken in de realisatie van ons nieuw gebouw”, legt Ronny uit. “Ook met Block Office Architecten hebben we reeds een jarenlange samenwerking. Schoeffaerts Afwerking & Interieur voert regelmatig de binnenafwerking uit van de prachtige ontwerpen van privé-woningen die zij uittekenen.”

De uitvoering van dit kwalitatief hoogstaande gebouw is in handen van De Voordenkers van Mathieu Gijbels. Ronny Schoeffaerts: “Wij weten erg goed wat we juist willen van dit nieuwe gebouw. Daarom hebben we voor een team gekozen dat kwaliteit hoog in het vaandel draagt, net zoals mijn eigen bedrijf dat steeds doet. Met Mathieu Gijbels had ik tijdens de bouwwerken van mijn vorige vestiging al eens samengewerkt. Hun aanpak stond me toen al aan. Ik heb dan ook alle vertrouwen in het team van projectleider Robby. We zijn alvast erg tevreden van hun professionaliteit en oog voor detail! ”

Met de bouw van het nieuwe gebouw is zo’n 5,5 miljoen euro gemoeid. Schoeffaerts Afwerking & Interieur is momenteel op zoek naar een extra medewerker (technisch/administratief bediende) om de vloerenafdeling te ondersteunen. Door de realisatie van de nieuwbouw tracht het bedrijf vooral meer van het gamma te kunnen tonen aan klanten.