Soprema opent nieuw state-of-the-art opleidingscentrum

 

 

Waterdichtingsspecialist Soprema opende afgelopen vrijdag 30 juni het nieuwe opleidings- en kenniscentrum in Grobbendonk. Een trainingscentrum dat dé referentie wordt voor erkende waterdichtings- en isolatieopleidingen in de Kempen en ver daarbuiten.  Met een 500-tal genodigden, een exclusieve rondleiding en feestelijke receptie is het nieuwe gebouw alvast klaar voor gebruik.

Verviervoudigd
Op slechts enkele jaren tijd is zowel het personeelsaantal als de omzet maar liefst verviervoudigd. Een nieuw kantoorgebouw drong zich op. Dat Soprema het ineens juist wilde doen, vertelt Leo Hoekstra, CEO Soprema North-West Europe: “Soprema draagt duurzaamheid erg hoog in het vaandel en daarom willen we zelf met de bouw van dit nieuwe trainingscentrum het goede voorbeeld geven. We hebben hiervoor een investeringsbedrag van 2,5 miljoen euro vrijgemaakt. Voor dit ambitieuze project hebben we dan ook een beroep gedaan op een bouwteam met de nodige kennis van zaken, waarbij zowel de aannemer, architect als het studiebureau voldoende ervaring inzake duurzaam bouwen kon voorleggen.”

Mathieu Gijbels Soprema nieuwbouw Grobbendonk
Geen
Mathieu Gijbels Soprema Grobbendonk nieuwbouw
Geen
Mathieu Gijbels Soprema Grobbendonk nieuwbouw interieur
Geen

Het ontwerp van het nieuwe gebouw is van de hand van architectenbureau Assymetric Architectes Associés. Energieconsultant Geert De Bruyn zorgde ervoor dat het gebouw ruim aan de eisen voor een BEN-gebouw voldoet: Bijna Energie Neutraal. Aannemer Mathieu Gijbels is trots op dit nieuwe referentieproject in de Kempen. “We zijn fier dat we het vertrouwen van SOPREMA kregen om hun bouwdromen te realiseren. We hebben er samen een succesvol bouwtraject opzitten.” vertelt Mathi Gijbels, CEO van Mathieu Gijbels: “ Een tevreden klant die gelukkig is met zijn gebouw, daar doen we het voor!”

 

Lees meer over deze realisatie: klik hier.

Lees het nieuwsartikel Made In Kempen.

Lees het nieuwsartikel van N-nieuws Neteland - Kempen

Mathieu Gijbels Soprema Club Expert nieuwbouw
Geen
Mathieu Gijbels Soprema nieuwbouw Grobbendonk
Geen