Jobcreatie en innovatie dankzij bijkomende kantoorruimten

De uitbreidingswerken bij Pall Life Sciences in Hoegaarden zijn gestart. Op maandag 19 juni 2017 vond de symbolische eerste kolomzetting plaats en werd het officiële startschot gegeven van de bouwwerken in de Reugelstraat. Hier worden nieuwe kantoren gebouwd en komt er extra parkeergelegenheid. Pall Life Sciences is een onderdeel van de internationale groep Pall Corporation dat zich onder meer specialiseert in steriele verpakkingen.

kolomzetting Mathieu Gijbels Pall Hoegaarden
Geen

Om de positie als marktleider in de ultra zuivere sterilisatie en containment verpakkingen te behouden, werd een uitbreiding van de Hoegaarden locatie noodzakelijk.

Hiermee worden de drie Belgische vestigingen ondergebracht in één locatie te Hoegaarden. Dit bevestigt dat de vestiging in Hoegaarden van strategisch belang is voor de verdere groei binnen de Pall Life Sciences groep.

De positieve ervaringen met architectuurbureau Stefan Soenens, motiveerden om opnieuw de samenwerking aan te gaan. Om de bouwplannen te realiseren, rekent Pall Life Sciences op de expertise van De Voordenkers van Mathieu Gijbels. CEO Mathi Gijbels: “We zijn fier dat Pall overtuigd is van de kwaliteit die we kunnen leveren en dat Pall ons het vertrouwen schenkt voor de uitbreiding van hun kantoorgebouwen in Hoegaarden.”

Mathieu Gijbels start bouwwerken Pall Hoegaarden
Geen
3d render nieuwbouw Pall Hoegaarden Stefan Soenens Mathieu Gijbels
Geen

Vanaf het moment dat het bedrijf haar uitbreidingsplannen aankondigde, konden ze op de nodige steun rekenen bij het gemeentebestuur van Hoegaarden. “Voor ons is het belangrijk dat de lokale overheid onze groeiambitie ondersteunt. Want enkel wanneer de neuzen in dezelfde richting staan, kunnen we vooruit. Het doet ons dan ook groot plezier dat we de burgemeester mogen verwelkomen tijdens onze eerste kolomzetting” vertelt Raf Vanheel, site manager Pall Hoegaarden.

Het bedrijf telt in Hoegaarden momenteel meer dan 200 medewerkers en zal door de uitbreiding groeien tot meer dan 250, tegen eind 2017. Eind november staat de oplevering gepland en kan het nieuwe kantoorgebouw ingenomen worden.

Vanmorgen werd tijdens een feestelijk moment de symbolische eerste kolom op de site geplaatst door Mario Philips, managing director van Pall Life Sciences BVBA, Mathi Gijbels CEO van aannemersbedrijf Mathieu Gijbels, architect Stefan Soenens en burgemeester Jean-Pierre Taverniers.

kolomzetting Mathieu Gijbels Pall Hoegaarden
Geen
kolomzetting Mathieu Gijbels Pall Hoegaarden
Geen
kolomzetting Pall Hoegaarden Mathi Gijbels
Geen
kolomzetting Pall Hoegaarden burgemeester Taverniers
Geen
kolomzetting Pall Hoegaarden De Voordenkers Mathieu Gijbels
Geen