Begin maart openden de deuren van de gloednieuwe garage van Volvo Reiff in Chaineux (Herve). Op deze site worden de 2 voormalige garages in Verviers en Welkenraedt verenigd. De medewerkers van beide sites verhuizen mee. De werken werden uitgevoerd door bouwbedrijf Mathieu Gijbels uit Oudsbergen (Limburg), naar een ontwerp van Beck Architecture.

 

volvo reiff nieuwbouw garage herve bouwbedrijf Mathieu Gijbels
Geen

Vereniging van krachten

Volvo Reiff werd in 1992 opgericht in Welkenraedt en wordt dit jaar 29 jaar oud. In 1999 opende de dealership een tweede garage in Verviers. Vorig jaar besloten ze om een garage te bouwen tussen de 2 locaties in Verviers en Welkenraedt. “Een buitenkans die we niet hebben laten liggen” vertelt Dimitri Reiff, afgevaardigd bestuurder bij Volvo Reiff. “De locatie biedt niet enkel een zeer goede toegankelijkheid voor al onze klanten, maar zorgt er ook voor dat we de ruimte hebben om op één plaats een snelle, uitgebreide en eersteklas service te bieden. Want onze nieuwe showroom van 800m² en werkplaats van 900m² zijn uitgerust met de beste voorzieningen en laatste innovaties van het merk Volvo. Verder kunnen we onze dienst na verkoop op de nieuwe site optimaliseren en sneller laten verlopen.”

De fusie van de 2 garages zal geen invloed hebben op het personeelsbestand, verzekert Dimitri Reiff. "Integendeel, de hypermoderne garage zal een inspirerende en moderne omgeving bieden aan onze teams en er ook voor zorgen dat onze krachten gebundeld worden waardoor we kunnen groeien.”

Design van de toekomst

Zuiverheid, betrouwbaarheid en Scandinavisch design vormde de inspiratiebron voor het ontwerp van het hedendaagse gebouw. “De nieuwe garage werd volledig gebouwd naar de kwaliteitsnormen van Volvo” vertelt Arnaud Roquet, bouwadviseur bij Mathieu Gijbels. “De site is groot genoeg om het volledige gamma Volvo cars aan te bieden en daarnaast is er nog plek voor het wagenpark met tweedehandsauto’s. Erbij bouwden we een bezorgingsruimte die de indruk geeft een woonkamer te zijn. Op die manier wilt Volvo Reiff de volledige klantbeleving naar een hoger niveau tillen.”

Volvo Reiff opende begin deze maand de deuren en de officiële inhuldiging vindt plaats op vrijdag 12 en zaterdag 13 maart.

We zijn trots op het eindresultaat.
Bekijk hieronder de foto's:

volvo reiff nieuwbouw garage herve bouwbedrijf Mathieu Gijbels
Geen
volvo reiff nieuwbouw garage herve bouwbedrijf Mathieu Gijbels
Geen
volvo reiff nieuwbouw garage herve bouwbedrijf Mathieu Gijbels
Geen
volvo reiff nieuwbouw garage herve bouwbedrijf Mathieu Gijbels
Geen

Bouw- of renovatieplannen? Leg ze in handen van De Voordenkers!

Contacteer ons.

David Leroy
Commercieel directeur
0032 89 819 100