Industriebouw op maat van uw wensen

Een nieuw bedrijfspand bouwen is een spannend project. U droomt van een omgeving waar u optimaal zaken kan doen. Het bouwen op zich, daar kijkt u misschien minder naar uit. Het is waarschijnlijk niet uw core business. Anders had u de werken zelf uitgevoerd, niet? Het vinden van de juiste bouwbedrijf kan al veel tijd in beslag nemen. Tijd die u liever aan andere zaken spendeert. Mathieu Gijbels staat gekend als partij om u in alle gemoedsrust te helpen en dat doen we het liefst in bouwteam. U hoeft slechts 1 keuze te maken en wij doen de rest. Ontzorging en de garantie op kw​aliteit. Daar kan u op rekenen. 

Soorten industriebouw

Er zijn tal van mogelijkheden voor de realisatie van uw industriebouw project. U kan kiezen voor verschillende soorten industriebouw die elk zijn eigen karakter aan het gebouw geven. Zo kan u voor een betonstaal of hout-structuur kiezen. Uiteraard zijn ook combinaties mogelijk. 

Geen

 

Betonstructuur

Bouwen met beton houdt concreet in dat er gewerkt wordt met grootschalige betonelementen. Ze hebben een duurzaam karakter en worden op grote schaal geproduceerd. Ideaal voor industriebouw.

Meer info

 

 

Staalstructuur

Een project bouwen in een staalconstructie wordt bijzonder veel toegepast in de industrie. Staal is ijzersterk en wendbaar. Ook deze structuur is geliefd in de industriebouw.

Meer info

 

Geen
Geen

 

Houtstructuur

Hout heeft bijzonder veel voordelen. Zowel estetisch als functioneel zijn er veel positieve kenmerken te melden. U kan zowel kiezen voor een volledige of gedeeltelijke constructie in hout. 

Meer info

 

Industriebouw realisaties in België en ver daarbuiten

Met meer dan 3500 projecten op de teller, zijn we vooral actief in België. We beschikken over een vestigingen in Limburg, Oost-Vlaanderen en Waals-Brabant. Daarnaast gaan we ook internationale uitdagingen niet uit de weg. Naast België zijn we voor de industriebouw ook actief in de buurlanden (Nederland, Duistland en Luxemburg).

Geen

De bouwdroom van horeca Van Zon

We zijn thuis in tal van sectoren, ook voor industriebouw. Één daarvan is de horecasector. Voor de horecagroothandel Van Zon kregen we de opdracht om een nieuw winkelpand in Beerse en later een nieuwe hoofdzetel in Lommel te bouwen. Het nieuwe winkelpand werd op enkele maanden gebouwd. Samen met HVC architecten gingen we de uitdaging aan om dit winkelpand volledig naar de normen en wensen van de klant te bouwen. Benieuwd naar het resultaat?

Neem zelf een kijkje

Een samenwerking in volle vertrouwen

Welke structuur of oplossing het beste past bij u, daar helpen we bij. Onze Voordenkers staan paraat om elke beslissing bewust af te wegen. Onze vakkennis maakt het veel eenvoudiger om beslissingen te maken net omdat ons advies zo goed onderbouwd is. Doe er in alle gerustheid beroep op. Snel en bewust beslissingen maken, dat doet u beter met experten in het vak. Voordenkers denken met u voor. 

Concreet, hoe ontzorgen we u tijdens het bouwproject?

  • 1 aanspreekpunt, uw bouwadviseur, staat u bij. Hij wordt ondersteund door tal van experten en centraliseert alle kennis om uw project efficiënt en transparant te realiseren.
  • U kunt vertrouwen op onze vakkennis. Onze Voordenkers passen de overtreffende trap van meedenken toe, ze denken voor, altijd.
  • Door ons bouwteam en onze expertise kunnen we perfect inschatten wat nodig is om uw project te verwezenlijken. Geen verrassingen, geen extra cijfers op de factuur.. Transparantie alom. 
  • Zo efficiënt mogelijk en kostenbesparend bouwen dankzij de integratie van de BIM bouwmethode.

 

Maak een afspraak

Geen

Wie zijn we?

Met ruim 50 jaar ervaring in het bouwen van bedrijfsgebouwen, is Mathieu Gijbels expert in het vak. We realiseren bouwdromen door het bouwen van nieuwe bedrijfspanden voor tal van sectoren, van automotive (garages en kantoren) tot retail en logistiek.

Ook voor renovatieprojecten, projectontwikkelingsbegeleiding en de service & onderhoud kan u bij ons terecht. Het bouwen van industriële bedrijfsgebouwen is een vak apart, waar veel precisie en inzicht aan te pas komt. Bij Mathieu Gijbels hebben we alle kennis in huis om uw bouwdroom te realiseren. We zetten met 320 Voordenkers alles op alles om uw bedrijfspand helemaal op te bouwen naar uw wens. Ook benieuwd hoe we dat precies aanpakken? 

Bouwproces​

Geen

Neem contact op met onze commercieel directeur David Leroy.​

CONTACTEREN