Een kwestie van 'en...en'

Bij renovatieprojecten onderscheiden we verschillende types: gevelrenovatie, optopping en interne renovatie. Biedt één van deze 3 types van renovatie een afdoend antwoord op het specifieke probleem waarmee uw bedrijf kampt, des te beter. Soms is het echter geen kwestie van ‘of… of’, maar wel van ‘en… en’. In dat geval zal een totale make-over zich opdringen.

Verberckmoes, meubelen, riemst, renovatie, mathieu gijbels
Geen

Een 'masterplan' met een integrale oplossing

 

Alle stukjes passen mooi in elkaar

Als een gevel écht geen uitstraling meer heeft of als er te weinig ruimte is, moeten we de problemen als 1 geheel aanpakken in plaats van elk afzonderlijk. Elke ingreep heeft namelijk consequenties voor de andere en kan ook ernstige beperkingen opleggen. Uit ervaring weten we dat we komen tot een goedkopere, snellere, betere en mooiere oplossing als we alles benaderen vanuit 1 integrale visie. Door werken op te splitsen, verliest u onnodig veel tijd, doet u onnodige uitgaven en moet u zich vaak tevreden stellen met minder fraaie oplossingen. Een ‘masterplan’ met een integrale oplossing waarbij alle stukjes mooi in elkaar passen is in zo’n geval een absolute must.

 

 

Nieuw gebouw - dezelfde locatie

Een totale make-over vraagt evenwel de nodige inspanningen van de aannemer, de architect en de bouwheer. Maar de beloning - een totaal nieuw gebouw op dezelfde locatie - is des te groter. Dankzij een totale make-over kunnen we een verouderd pand omvormen tot een up-to-date gebouw dat voldoet aan alle hoge, hedendaagse eisen.

Verberckmoes, meubelen, riemst, renovatie, mathieu gijbels
Geen

Bouw -of renovatieplannen?

Leg ze in de handen van De Voordenkers!

Contacteer ons

David Leroy
Commercieel directeur
0032 89 819 100