Laten we kennismaken

De lat hoog leggen. Telkens weer streven naar beter, sneller en efficiënter, om zo de bouwdromen van onze klanten te realiseren. Dat typeert onze mensen, De Voordenkers. ‘Bouwen is fun’, zei één van onze klanten ooit tijdens de openingsreceptie van zijn gebouw. En dat is nu net de reden waarom wij voor onze klanten tot het uiterste gaan.

Is het makkelijk om een Voordenker te zijn? Zeker niet altijd. Om klanten volledig te ontzorgen, moet je namelijk kunnen ‘Voordenken’…

Mathieu Gijbels, Verbonden Voordenkers, Bouwbedrijf
Geen

Wat betekent Voordenken nu precies voor ons?

Voordenken is...

  • zorgen voorkomen.
  • betere oplossingen bedenken.
  • antwoorden geven vóór de vragen komen.
  • klanten gelukkig maken.

 

In de praktijk betekent Voordenken een uiterst nauwkeurige planning opmaken, je collega's helpen om zo veilig mogelijk te werken. Mogelijke veranderingen of aanpassingen proactief intern en extern signaleren om onaangename verrassingen te voorkomen. 
Voordenken betekent ook jezelf continu willen verbeteren, door bij te leren, door op zoek te gaan naar nieuwe en efficiëntere manieren om je job te doen. Een eigenschap die wij omschrijven als 'diepe professionele nieuwsgierigheid', en tevens een voorwaarde om Voordenker te kunnen zijn.

Sandro, werfleider, mathieu gijbels
Maak kennis met Sandro, onze werfleider.
Klik hier

Waarom is Voordenken een olympische discipline?

Bij Mathieu Gijbels probeert iedereen elke dag een beetje beter te worden dan de vorige dag. Als we dat doen, behalen we zeker sterke resultaten. Ons doel is om van onze klanten ambassadeurs te maken. En om onze medewerkers als partners te behandelen. ‘Hoe kunnen we verbeteren?’ is de centrale gedachte die doorheen onze organisatie loopt.

Jezelf voortdurend verbeteren, is natuurlijk niet de makkelijkste weg. Maar het is wel de enige juiste weg voor ons. Daarom geloven we dat elke centimeter terreinwinst in feite een reuzensprong voorwaarts is. Ook dat is Voordenken: jezelf afvragen wat je goed doet en hoe je dat nog zou kunnen verbeteren. Het goede nieuws? Iedereen kan het. Daarmee is Voordenken voor ons de enige olympische discipline waarin iedereen kan uitblinken.

Bouw- of renovatieplannen?

Leg ze in de handen van De Voordenkers!

Contacteer ons

Chantal Vanaken
HR Manager
0032 89 819 100