Over dit project

De specialist in Belgische chocolade Choc and co groeide de afgelopen jaren enorm snel en sterk. Hierdoor was hun oude gebouw in Braine-l'Alleud te klein geworden en hadden ze snel nood aan een nieuw gebouw waar meer ruimte was voor de medewerkers, maar ook meer opslag- en impakplaats. Die ruimte vonden ze in Nijvel.

ABR ARCHITECTURE URBANISME
belgische chocolade specialist kwaliteit choc and co nijvel nieuwbouw mathieu gijbels limburg oudsbergen
Geen

Om ruimte te creeëren voor het bedrijf, vertrouwden ze bouwbedrijf Mathieu Gijbels hun bouwplannen toe. "Bij dit project was de planning enorm belangrijk, ze zaten echt krap en hadden dringend nood aan ruimte. We hebben die planning ter harte genomen en we zijn enorm trots dat ze tijdig zijn kunnen verhuizen naar hun nieuw gebouw, want nu kan hun bedrijf verder blijven groeien." Vertelt projectleider Jamal Boujdaini. 

belgische chocolade specialist kwaliteit choc and co nijvel nieuwbouw mathieu gijbels limburg oudsbergen
Geen
belgische chocolade specialist kwaliteit choc and co nijvel nieuwbouw mathieu gijbels limburg oudsbergen
Geen

 

Om tot dit eindresultaat te komen hebben De Voordenkers hard gewerkt, we kijken dan ook met trots terug op de afgelopen werken.

belgische chocolade specialist kwaliteit choc and co nijvel nieuwbouw mathieu gijbels limburg oudsbergen
Geen

 

 

De laatste finishing touches worden uitgevoerd.

 

 

De mooie bruine gevel wordt geplaatst.

belgische chocolade specialist kwaliteit choc and co nijvel nieuwbouw mathieu gijbels limburg oudsbergen
Geen
belgische chocolade specialist kwaliteit choc and co nijvel nieuwbouw mathieu gijbels limburg oudsbergen
Geen

 

 

Het gebouw voor de gevels werden geplaatst.

 

 

Het gebouw krijgt al aardig vorm.

belgische chocolade specialist kwaliteit choc and co nijvel nieuwbouw mathieu gijbels limburg oudsbergen
Geen
belgische chocolade specialist kwaliteit choc and co nijvel nieuwbouw mathieu gijbels limburg oudsbergen
Geen

 

 

"Safety first"! De veiligheidsnetten worden gehangen.

grondwerken chocolade choc and co nieuwbouw mathieu gijbels
Wit

 

Ook bouwplannen? Contacteer ons!

david.leroy@gijbels.be

David Leroy
Commercieel directeur
0032 89 819 100