People

Voor ons staat een duurzaam gebouw gelijk met een gebouw waar mensen graag werken. Duurzaam bouwen is voor ons dan ook in de eerste plaats een werkplek creëren, waar mensen zich goed voelen. Hoe kunnen we uw gebouw zo aangenaam mogelijk maken voor uw medewerkers? Daarbij stellen we op voorhand enkele concrete vragen:

- Bij welke temperaturen wordt werken onaangenaam?
- Is transparantie belangrijk voor uw interne communicatie?
- Wordt er 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 gewerkt in het gebouw?

Profit

Uiteraard is ook de rendabiliteit van uw bedrijfsgebouw belangrijk. Wat is de terugverdientijd van uw investering? Daarbij zijn niet alleen de directe kosten belangrijk, maar zeker ook de onderhouds- en gebruikskosten van uw gebouw. Kortom, de hele levensduur van uw gebouw wordt onder de loep genomen.

Planet

Ons doel bestaat erin door middel van slimme oplossingen en aanpassingen een aangename, rendabele - en indien mogelijk klimaatneutrale - werkplek te creëren.

Het is een misvatting dat duurzaam bouwen steeds hoogstaande technologieën vereist. In vele gevallen kunt u met slimme, maar eenvoudige ingrepen al een beter rendement behalen. Wij houden onze voeten daarbij op de grond. Geen technologische en dure hoogstandjes dus wanneer het niet hoeft of wanneer u er niet beter van wordt.

Passief bedrijfsgebouw

Wenst u een volledig energieneutraal bedrijfs- of kantoorgebouw te realiseren? Ook dan zijn wij zeer graag uw gesprekspartner. Een prachtige referentie is Aquatreat in Aarschot, één van de meest duurzame bedrijfsgebouwen in België. Dit gebouw werd volledig in hout opgetrokken en is een state-of-the-art groen bedrijfsgebouw.

Energiezuinige maatregelen

Sommige energiebesparende maatregelen kunt u eenvoudig zelf treffen. Een energieaudit is de eerste stap in de goede richting. Dat kunt u zelf doen of u laten adviseren door een gespecialiseerd studiebureau.

Neem ook zeker een kijkje op de websites van de verschillende overheden om na te gaan of u eventueel recht heeft op premies en subsidies.

Relighting
Akoestiek
Gert Janssen
Directeur Engineering & Ontwikkeling
0032 89 819 100