Staalbouw, een ijzersterk en toch flexibele constructie

Bestaat uw bouwdroom uit een constructie die niet alleen ijzersterk is, maar ook wendbaar is? Heeft u al gedacht aan staal? De mogelijkheden van deze bouwvorm zijn zeer divers. Grote raampartijen, gekleurde zichtbare staalconstructies, zichtbare stalen steunbalken.. Een staalconstructie geeft uw gebouw een industriële en moderne look. Iets voor u? 

Eigen staalconstructiebedrijf Gijmacon

Zowel bij staal-, beton- en houtbouw is een grondige kennis van de materialen bij de betrokken partijen zoals de architect en de aannemer vereist. Aan deze kennis is bij Mathieu Gijbels geen gebrek. 

Sinds 1999 beschikken we over ons eigen staalbedrijf. Naast Gijmacon staal beschikken we ook over een afdeling aluminum en een plooiafdeling. Het staalconstructiebedrijf is gespecialiseerd in het realiseren van stalen constructies voor industriële gebouwen. Het atelier bevindt zich in Meeuwen (Limburg) en zorgt voor de verwerking van 4 500 ton staal per jaar.

Zo kan Mathieu Gijbels zijn klanten nog sneller helpen. Zo bekomt u sneller een ideale bedrijfsruimte.

Geen
Geen

Is staalbouw iets voor uw project?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bouwdroom? Dan nodigen we u graag uit om bij ons aan de tafel te zitten. Laten we uw vragen en uw wensen bespreken. 

Onze Voordenkers dromen met u mee zodat uw project tastbaar wordt. Vertrouw op onze kennis. We begeleiden u graag en doen dit het liefst in bouwteam.

Maak een afspraak

Geen

Duplast koos voor staalbouw

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we al heel wat staalbouw projecten mogen realiserenDuplast is één van deze mooie voorbeelden. Voor deze importeur/distributeur van disposables en thermoboxen, bouwden we een splinternieuw kantoor met aansluitend een groot magazijn in Bilzen. Zowel de draagconstructie als de afwerking gebeurde in staal. Een uitstekende keuze voor deze klant. 

Wat vindt u?

Geen

Wie zijn we?

Met ruim 50 jaar ervaring in het bouwen van bedrijfsgebouwen, is Mathieu Gijbels expert in het vak. We realiseren bouwdromen door het bouwen van nieuwe bedrijfspanden voor tal van sectoren, van automotive (garages en kantoren) tot retail en logistiek.

Ook voor renovatieprojecten, projectontwikkelingsbegeleiding en de service & onderhoud kan u bij ons terecht. Het bouwen van industriële bedrijfsgebouwen is een vak apart, waar veel precisie en inzicht aan te pas komt. Bij Mathieu Gijbels hebben we alle kennis in huis om uw bouwdroom te realiseren. We zetten met 320 Voordenkers alles op alles om uw bedrijfspand helemaal op te bouwen naar uw wens. Ook benieuwd hoe we dat precies aanpakken? 

Bouwproces​

Geen

Neem contact op met onze commercieel directeur David Leroy.

CONTACTEREN