Over dit project

Voor onze klant Atlas Copco Rental Europe bouwden we in Boom een gloednieuwe site waar het bedrijf alle ruimte heeft om verdere groei te realiseren. Architect Sebastian Mortelmans zorgde voor het ontwerpconcept. Voor de uitvoering van de bouwwerken rekenden ze op de Voordenkers van Mathieu Gijbels.

Atlas Copco Rental Europe verhuurt installaties voor tijdelijke perslucht-, stoom-, stikstof- en stroomvoorziening in meer dan 160 industriesectoren in heel Europa. In België is het bedrijf actief in de voedingsindustrie, de kernenergie en de petrochemie in de haven van Antwerpen. Met de verhuis vanuit Rumst naar een gloednieuwe site in Boom bouwt Atlas Copco Rental Europe verder aan zijn toekomst.

Verschenen artikels in de pers:

Gazet van Antwerpen - Atlas Copco Rental Europe verhuist van Rumst naar Boom
Het Laatste Nieuws - Nieuwe gebouwen voor Atlas Copco Rental
Made In Mechelen - Mathieu Gijbels bouwt Boomse site van Atlas Copco
Architectura.be - Nieuw hoofdkwartier voor Atlas Copco

Sebastian Mortelmans Architecten
Geen
EERSTE KOLOMZETTING
Geen
Geen
Geen
Atlas Copco brengt hoofdzetel Rental divisie naar België

De Zweedse machinebouwer Atlas Copco  brengt de hoofdzetel van de Rental Divisie van Houston, USA naar België. De nieuwe site in Boom wordt het verhuurcentrum voor professionele persluchttoestellen. Het betreft toestellen voor olievrije perslucht, stikstof– en stroomvoorziening. Vanuit Atlas Copco Rental vertrekken machines naar meer dan 160 industriesectoren binnen en buiten Europa. Het nieuwe gebouw is afgelopen vrijdag plechtig geopend.

Aannemer Mathieu Gijbels was verantwoordelijk voor de bouwwerken. Zij bouwden een moderne fabriekshal met verschillende open ruimtes rond een patio, die het leggen van formele en informele ontmoetingen vergemakkelijkt.

Lees hier het volledige artikel.

Geen
Geen
Geen
Geen
Geen
Geen
Geen
Geen
Geen
Jessica Di Dio
Jessica Di Dio
Onthaalmedewerkster
0032 89 819 100