Veelgestelde vragen

Niet gevonden wat u zocht? Contacteer ons
Budget
Op welke manieren verdient een renovatie zich terug?

Premies en subsidies

Er zijn duizend en een redenen om te renoveren, maar er is één belangrijke reden om het niet te doen: de kostprijs. Nochtans mag u dat niet te kortzichtig bekijken, want een renovatie verdient u op verschillende manieren terug. Eerst en vooral al door subsidies van de overheid.

Als u van de renovatie ook gebruik maakt om je energieverbruik in te dammen maakt u aanspraak op een hele reeks fiscale premies en subsidies. Een heel handig hulpmiddel om in één oogopslag te zien op welke premies en subsidies eventueel recht op hebt is de website www.energiesparen.be. 

Hogere vastgoedwaarde

Op langere termijn vertaalt de renovatie zich ook nog in een hogere waarde van uw gebouw. In de meeste gevallen zal de hogere prijs die je krijgt bij de verkoop zelfs hoger liggen dan het investeringsbedrag voor de renovatie.

Vanuit bedrijfseconomisch standpunt is het raadzaam alles op lange termijn te zien. Wordt het bedrijf op termijn overgenomen door een grotere groep, of gaat het zo goed met de zaken dat de onderneming uit zijn voegen barst zodat u toch op zoek moet naar een nieuwe locatie?

In deze gevallen zullen de waarde en de mogelijkheden van het gebouw een belangrijk item worden. Als het bedrijf dan kan uitpakken met een performant gebouw dat vrij recent een kwaliteitsvolle renovatie ondergaan heeft, staat het bedrijf veel sterker in zijn schoenen.

Budget
Hoeveel kost een bouwproject?

Voor u aan een bouwproject begint, zit u natuurlijk met vele vragen. Eentje die vaak terugkomt, is “Wat gaat mijn bedrijfsgebouw kosten?”. Daar kunnen we jammer genoeg niet meteen op antwoorden. Of toch nu niet. Mathieu Gijbels gaat er prat op dat elk project 100% op maat van de klant wordt uitgewerkt. En dus hebben we ook in de allereerste fase zo gedetailleerd mogelijke info nodig. Hieronder lijsten we slechts enkele zaken op die we zeker moeten weten…

Gaat het om renovatie of nieuwbouw?

Start het project van nul? Of maken we een bestaand gebouw klaar voor de toekomst? Dit heeft een grote invloed op het aantal werkuren en de hoeveelheid materiaal die aangekocht moet worden. 

Welke materialen wilt u gebruiken?

Wilt u investeren in een luxueuze afwerking van uw gebouw? Of gaat u liever voor materialen die duurzaam, maar ook voordelig zijn? 

Hoe hoog mogen de gebruiks- en verbruikskosten oplopen?

Mathieu Gijbels streeft altijd naar een zo laag mogelijk totale kostenplaatje. Daarbij moet u ook de reparaties, het onderhoud en onvoorziene kosten (zodra uw gebouw geopend is) rekenen. Een initiële besparing in de constructieperiode kan soms voor vervelende verrassingen zorgen op lange termijn. 

Weet u wat u wilt? Of heeft u vragen? 

Contacteer ons op info@gijbels.be voor meer info. 

Wordt u graag meteen geholpen? 

Contacteer ons via de chatmodule van deze website en we helpen u snel verder. 

Budget
Hoeveel kost een renovatie van een bedrijfsgebouw?

U heeft renovatieplannen? Om onze offerte zo goed mogelijk op uw wensen en budget af te stemmen, gaan wij tijdens een verkennend gesprek na welke mogelijkheden het best aansluiten bij uw renovatieproject.

Budget
Ik heb enkele regiewerken om te laten uitvoeren, wat is jullie tarief?

Contacteer onze Service & Onderhoud afdeling en we bezorgen u graag een offerte op maat gebaseerd op onze regietarieven. 

Contacteer de service-afdeling

+32 (0) 89 819 195

service@gijbels.be

Vanessa petronciana onthaalmedewerkster bouwbedrijf mathieu gijbels limburg
Vanessa Petronciana
Onthaalmedewerkster
0032 89 819 100